2020-09-25 09:52:57• hírek • Bede Emőke

Utolsó alkalommal ülésezett e felállásban Szatmárnémeti Helyi Tanácsa

Szatmárnémeti Helyi Tanácsa a négyéves megbízatás végéhez ért, csütörtök délután utolsó alkalommal ült össze ebben a felállásban a csapat. Épp ezért, az „Egyebek” napirendi pont adta lehetőséget kihasználva mint Kereskényi Gábor polgármester, mint a tanácstagok rövid felszólalásokkal búcsúztak a maguk mögött hagyott mandátumtól.

„Először is a három alpolgármesternek, Feher Doinának, Albu Adriannak és Stan Gheorghénak szeretném megköszönni a közös munkát, hiszen ha én jó polgármester voltam, akkor ahhoz az is hozzájárult, hogy jó alpolgármestereim voltak. Önöknek is köszönöm, hölgyeim és uraim, jelenlegi és volt tanácsosok, hiszen mindannyian bebizonyították, hogy valóban foglalkoztatják önöket a város problémái, és ezekre folyamatosan igyekeztek  is megoldást találni” – kezdte beszédét Kereskényi. Természetesen nem csak a tanácstagokat illette köszönet, hanem a csapat minden tagját, hiszen – mint elhangzott – az elmúlt négy év során elért eredmények is azt bizonyítják, mindenki megértette, munkájával Szatmárnémeti fejlődését szolgálja.


Kereskényi után Albu Adrian is hasonló gondolatokat fogalmazott meg. Megköszönte az elmúlt években végzett közös munkát, illetve elnézést kért azoktól is, akiket sokszor éles késként érkező őszinteségével sikerült megbántania. Annál is inkább, mivel Albuval már csak abban az egyetlen esetben találkozhatunk a következő négyéves időszakban, ha sikerül megnyernie a polgármesteri választásokat, ugyanis 16 év után úgy döntött, a közigazgatásban vállalt szerepének végleg búcsút int.


Ezt követően a politikai pártok tagjai is megköszönték a végéhez közeledő mandátum során folytatott eredményes együttműködést, s bár most nosztalgikus hangulatban reflektáltak az elmúlt négy évre, legtöbben mégis az októberi viszontlátás reményében hagyták el a tanácstermet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: